FAQs
Kopen
Ik ben de hoogste bieder en nu?
U ontvangt een notificatie via email wanneer u de hoogste bieder bent. In deze email staan de details van de veiling en de betalingsgegevens. U kunt ook inloggen in uw account om de gegevens na te zien. De verkoper ontvangt ook een bericht dat u de winnaar bent. Onderling maakt u afspraken m.b.t. de levering en de betaling.
Top
Kan ik mijn bod intrekken?
Een bod kan niet worden ingetrokken.
Top
Volgt er restitutie wanneer een item niet wordt geleverd?

Er zal geen restitutie vanuit Veilingstunter plaatsvinden. Wanneer items of het aangebodene op een veiling niet wordt geleverd, verzoeken we u contact met ons op te nemen. Vervolgens zullen wij actie ondernemen door diegene te schorsen en eventueel aangifte te doen bij de politie.

Top
Volglijst
Wanneer u een veiling toevoegt aan uw volglijst, krijgt u een bericht wanneer iemand een bod heeft uitgebracht op deze veiling. U vind deze link rechtsboven op de detailpagina.
Top
Hoe kan ik op veilingen bieden?
Om op een veiling te kunnen bieden heeft u een account nodig. Via registeren aan de bovenzijde van de website kunt u een account aanmaken. Nadat het account is aangemaakt kunt u direct beginnen met bieden. U dient minimaal een bod te doen gelijk aan het aangegeven minimum bedrag. Het bod is direct zichtbaar. U ontvangt hiervan geen email.
Top
Krijg ik een bericht als ik ben overboden?

Wanneer u wordt overboden ontvangt u hierover een email.

Top
Wie is de aanbieder van een veiling?

Iedereen kan tickets aanbieden, zowel bedrijven als particulieren.

Top